Om oss

Alla våra skönhetsbehandlingar utförs av våra certifierade och legitimerade experter inom estetisk hudvård. Kliniken drivs av erfarna Josefin Rosencrantz, Leg. Sjuksköterska, certifierad i estetiska injektions- och laserbehandlingar. 

Genom vår legitimerade och erfarna sjukvårdspersonal samt läkare tillgänglig kan du som kund alltid känna dig trygg om komplikationer skulle uppstå. Vi tar hand om dig hela vägen, och du kan alltid kontakta oss och räkna med uppföljning. Skönhetsbehandlingar utförs endast på personer över 18 år och ej gravida eller ammande kvinnor. 

Vi har god kunskap om ansiktets anatomi och kan därför skräddarsy behandlingarna på ett säkert sätt anpassade för just dig.

Kontakta oss redan idag för att boka konsultation och/eller behandling.

Josefin Rosencrantz

Leg. Sjuksköterska

Utbildning 
Certifierad inom estetiska injektions- och laserbehandlingar, hyaluronsyrafillers (innefattande läppar, nasolabiala veck, kindben, käklinje, haka, tear trough och tinningar). 

Även certifierad behandlare för belkyra och PDO-trådar. 

Har studerat avancerade kurser inom: estetiska behandlingar med muskelavslappnande injektion, fördjupad komplikationskurs i fillers, medicinska behandlingar för extrema svettningar, spänningshuvudvärk, spända käkar och tandgnissel. 

Genom Josefins fördjupade kunskap inom komplikationer för till exempel fillers kan du som kund alltid känna dig trygg när du kommer till oss. Josefin kan tidigt upptäcka tecken på komplikationer och därmed infinna sig snabbt för behandling tillsammans med specialistläkare inom estetiska injektionsbehandlingar på YouSkin. 

Josefin har ett stort intresse för skönhetsbehandlingar och strävar efter symmetri såväl som naturligt vackra resultat. Boka gärna en kostnadsfri konsultation och vi berättar mer utifrån just dina önskemål och förutsättningar kring vad vi kan erbjuda. 

Varmt välkommen för konsultation och behandlingar hos YouSkin! 

Jenni Maga

Aukt. Hudterapeut och cert. laserbehandlare

Utbildning 
Auktoriserad hudterapeut med internationell examen. Medlem i Cidesco och Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation SHR. Jenni innehar även gesällbrev inom Sveriges Hantverksråd.

Med sin erfarenhet inom skönhetsbranschen sedan 2003 har Jenni ett brinnande intresse för både yttre och inre välbefinnande. Jenni driver utöver sitt arbete på YouSkin en egen skönhetssalong sedan 2008, Hudvårdsstudion i Höllviken. 

Jenni besitter stor kunskap inom klassisk och avancerad hudvård, som används vid våra kosmetiska behandlingar, bland annat för att ta bort rynkor och hårväxt. Jenni har även erfarenhet av permanent hårborttagning samt borttagning av kärl och pigment med IPL.

Till Jenni kan du boka in dig på klinikens laserbehandlingar och avancerade hudvård. Vi kan även hjälpa dig med en behandlingsplan med utvalda hemmaprodukter och klinikbehandlingar. 

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, vill boka konsultation eller behandling. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Louise

Undersköterska och cert. laserbehandlare

Louise har lång erfarenhet av att arbeta med människor. Utbildad frisör i grunden och därefter sadlat om till vården då hon har ett brinnande intresse för kropp och hälsa. Louise är lyhörd, noggrann och omhändertagande.

Matilda Serger

Cert. Laserbehandlare & Undersköterska.