Belkyra

Vill du ha en definierad käklinje och bli av med fett under hakan permanent? Den revolutionerade injektionsbehandlingen belkyra är suverän för detta ändamål. Vanliga orsaker till att vissa personer får dubbelhaka kan ha och göra med viktförändring, genetik och ålder. På YouSkin förbättrar vi hakprofiler både för män, kvinnor och ickebinära.

Vad är belkyra?

Belkyra är ett läkemedel som gradvis bryter ned fettceller. Behandlingen passar bäst för dem som genetiskt har problem med att bli av med fett under hakan, trots ett normalt BMI (Body Mass Index) mellan 18,5-24,9. Belkyra är en godkänd injektion för att behandla området under hakan, så kallad dubbelhaka. Just ämnet i belkyra heter deoxicholsyra, som även bildas naturligt i kroppen för att underlätta nedbrytningen av fett.

Hur fungerar behandling med belkyra?

Substansen deoxicholsyra injiceras genom ett speciellt mönster med en tunn nål i fettcellerna som önskas tas bort vid hakan. Deoxicholsyra bidrar till att fettcellerna smälter bort, vilket leder till att volymen under hakan minskar för gott, så länge det inte sker stora förändringar i livsstil och kost framöver.

När förväntas resultat uppnås?

Det behövs flera belkyrabehandlingar, vanligen mellan 2-6 behandlingar med tidsintervall på 8 veckors mellanrum för att uppnå ett önskat resultat. YouSkin hjälper dig att göra en individuell bedömning för att räkna ut hur många injektioner som behövs för just din fettreducering. Efter redan 10-15 minuter från första behandlingstillfället börjar fettceller att upplösas, samtidigt som graden självklart varierar från individ till individ.

Vilka biverkningar har belkyra?

Läkemedlet orsakar en inflammation i vävnaden. Det uppstår då övergående biverkningar i form av svullnad och ömhet i området. Detta kan hålla i sig i upp till 8 veckor. Därefter kan man se resultatet efter sin behandling och ev påbörja ytterligare en behandling om ytterligare fettreducering önskas.

Boka gärna en tid för konsultation kring belkyrabehandling redan idag hos YouSkin!

Priser

En behandling

7 000 kr
boka tid