Fillers hyaluronsyra

Fillers i närheten av Malmö - Bästa kliniken för fillers

Söker du efter de bästa fillers-behandlingarna i närheten av Malmö? Vår klinik har en erfaren och professionell legitimerad sjuksköterska som utför behandlingar med fillers. Vi använder endast de mest effektiva och säkra fillers på marknaden.

Vi erbjuder injektioner med hyaluronsyra, även kallat fillers. Behandlingen uppnår naturligt vackra resultat och är ett smidigt alternativ till skönhetsoperationer. Fillers passar dig som vill återuppbygga struktur eller skapa mjukare former i till exempel: läppar, kindben, näsa och haka.

Vad är fillers?

Fillers består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen för att smörja leder bland annat. Hyaluronsyra är inget läkemedel utan endast en sockerlösning.

Hur fungerar behandling med fillers?

Med hjälp av fillers kan man bygga upp volym hos önskade områden i ansiktet. Beroende på indikation används fillers med olika täthet. I läppar vill man ha en mjuk filler. För att skulptera ansiktet med kindben, käklinje eller näsa används en mer kompakt filler.

När förväntas resultat uppnås? 

Resultatet syns omedelbart efter bara 1 injektionsbehandling med hyaluronsyra, och man kan ha övergående svullnad i ett par dagar. Beroende på vilket område som behandlats, produktmängd och hudtillstånd kan resultatet hålla i 12-18 månader. Även livsstil, ämnesomsättning, träning och rökning kan spela roll för hållbarheten.

Vilka biverkningar har fillers?

Komplikationer som kan uppstå är att preparatet täpper till eller komprimerar viktiga kärl i ansiktet. Detta är något som märks direkt genom blekhet och marmorering av huden samt konstant intensiv smärta.

Precis som vid alla skönhetsbehandlingar är det viktigt att välja en kvalificerad behandlingsklinik. På YouSkin, har vi legitimerad och certifierad sjukvårdspersonal som tidigt kan se tecken på fillerskomplikationer och sätta in direktåtgärder. Då injiceras ett läkemedel som löser upp hyaluronsyran och blodtillförseln kommer tillbaka. För att minska risken för komplikationer använder vi oss alltid av trubbiga kanyler i riskområden, som därmed minskar risken avsevärt för att penetrera kärlen.

Våra populära behandlingsområden med fillers hyaluronsyra:

Läppar: För att få mer volym/återskapa volym som försvunnit med åldern. Och för att förbättra läpparnas form och skapa symmetri med fokus på läppens alla beståndsdelar.

Nasolabiala veck: Effektiv behandling mot insjunkningar samt djupare rynkor.

Sura mungipor: Injiceras i mungiporna, resultatet blir därmed en gladare mun.

Kindben: Perfekt behandling för dig som börjat tappa volym i ansiktet och där huden har börjat bli slapp ner mot kinderna och munnen. Vi återskapar volym och ger ett nytt lyft. Passar även för dig som önskar högre, mer definierade kindben.

Käklinje: Bra behandling för dig som önskar en mer definierad käklinje. Är inte att rekommendera om man har alltför slapp hud då det inte ger någon effekt, samt om man har en väldigt stark halsmuskulatur som gör att hals och käklinje går ihop. Då rekommenderas istället muskelavslappnande injektion ytligt i halsmusklerna för att få en mer definierad käklinje.

Haka: Ger jättefina resultat om man önskar en mer spetsig haka eller fylla i håligheten som kan finnas i hakan. Passar även utmärkt för män som önskar en mer bred maskulin haka.

Tear trough: Har du kanske ihåligheter under ögonen, eller mörka ringar ger vi detta område en ifyllning av fillers för att ta motverka ihåligheter/ta bort mörka ringar under ögonen. Rekommenderas ej för dig som har tjocka påsar under ögonen eftersom fillers adderar volym.

Tinningar: Med åldern minskar volymen i ansiktet vilket kan leda till insjunkna tinningar. Enkel och effektiv behandling för att återskapa volym.

Näsa: Fillers kan användas för att skapa en rakare näsrygg, lyfta nästippen samt skapa intrycket av en smalare nästipp och näsrygg. Ger jättefina resultat!

Så vilken fillerbehandling ska just du välja? Boka gärna en tid för konsultation och vi berättar mer!

Övriga frågor om behandlingen.

Fillers och amning - Kan du göra fillers när du ammar?

Vi utför inga behandlingar på gravida eller ammande kvinnor.


Hur många ml fillers behöver jag? - Så här mycket räcker 1 ml filler till

Vi får ofta frågan om hur mycket filler som behövs för att få önskat resultat. En vanlig fråga är hur mycket en ml filler räcker till. Svaret på den frågan är att det beror på vilket område du vill behandla och hur djupa rynkorna är. Vår erfarna sjuksköterska kommer därför att diskutera dina mål och behov och ge en individuell rekommendation.


Vad innehåller fillers?

Fillers är ett populärt kosmetiskt behandlingsalternativ för att förbättra hudens struktur och utseende. Men vad utgör egentligen fillers?

Fillers består huvudsakligen av hyaluronsyra, som är en naturligt förekommande sockermolekyl i kroppen. Hyaluronsyran som används i fillers är emellertid framställd i laboratoriet och är inte detsamma som den som finns i kroppen.

Utöver hyaluronsyra kan fillers också innehålla andra ingredienser, såsom lidokain för att minska smärtan vid behandlingen eller kollagenstimulerande ämnen för att öka hudens elasticitet och fasthet.

Det är viktigt att notera att de ingredienser som används i fillers kan variera beroende på tillverkaren och behandlingen. Det är därför viktigt att alltid konsultera en erfaren och kvalificerad kosmetisk behandlare för att få mer information om vilka ingredienser som används i de fillers som erbjuds.

Priser

1 ml

Kan fördelas på två områden, till exempel: nasolabiala veck, sura mungipor, tinningar, tear trough, näsa samt haka. 

3 000 kr

2 ml

Rekommenderas för behandling av kindben eller käklinje och haka. 

5 000 kr

3 ml

Passar dig som vill kombinera ännu fler behandlingar vid ett och samma tillfälle. 

6 500 kr

5ml eller mer

Vid behandling med mer än 3 ml vid samma behandlingstillfälle: 

 +1 500 kr
boka tid