Kärl och pigment

Bli av med ytliga kärl och pigment

Pigmentfläckar och ytliga kärl uppstår lätt av genetiska skäl eller genom solexponering. Framförallt i ansiktet på: näsa, kinder och hals. Många upplever detta som kosmetiskt irriterande och önskar därför få dem borttagna. På YouSkin använder vi oss av laser från Cutera Excel HR, som behandlar dina kärl och pigment på ett säkert och effektivt sätt.

Hur fungerar laserbehandling mot ytliga kärl och pigment?

Laser fungerar genom att omvandla ljusenergi till värmeenergi när det kommer i kontakt med pigment eller kärl. På så vis skapas en värmeutveckling endast i det område vi vill behandla och skadar inte omkringliggande vävnad. För att optimera resultat och säkerhet rekommenderas det att inte sola/använda brunt utan sol, minst 4 veckor före och efter behandling.

Hur många behandlingar behövs?

Det behövs mellan 1-3 behandlingar. Efter ett behandlat pigment bildas en skorpa som i sin tur läker. Efter ett behandlat kärl, kan kärlet antingen försvinna direkt eller mörkna, för att sedan successivt försvinna.

Gör behandlingen ont?

Kan liknas vid små snärtar som är direkt övergående. Vi rekommenderar generellt inte bedövning i form av kylning eller kräm då det kan tillfälligt minska kärlen.

Boka tid för en konsultation och/eller behandling för att bli av med dina ytliga kärl och pigmentfläckar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Priser

1 ytligt kärl

1 499 kr

2-3 ytliga kärl

2 000 kr

Flera ytliga kärl

3 000 kr

1 pigmentfläck

1 499kr

2-3 pigmentfläckar

2 000 kr

Flera pigmentfläckar

3 000 kr

Pigment hela dekolletage

3 500 kr

Kärl och pigmentfläckar hela ansiktet

4 500 kr

boka tid