Microgold

Funderar du på att förbättra hudens textur, öka fuktnivån i huden, minska uppkomsten av ärr, stora porer eller fina linjer och rynkor? Då rekommenderar vi vår effektiva skönhetsbehandling Microgold för en fräschare hy utan stelhet.

Vad är Microgold?

Microgold är ett bra komplement till injektioner med fillers och muskelavslappnande injektion, eftersom Microgold behandlar det andra hudlagret, dermis, med sina 1 mm långa nålar. Skapar en ungdomlig hy med fantastisk lyster! Muskelavslappnande injektion har en utslätande effekt på huden medan serum med vitaminer tillför fukt och spänst. Eftersom man endast når hudlagret behåller man fortfarande sin rörlighet i ansiktet.

Hur fungerar behandling med Microgold?

Microgold är en produkt för inslussning av vitaminer och hyaluronsyra i huden. Den består av en behållare samt ett nålhus med 20 guldplaterade nålar. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom en spiral på utsidan av nålarna. Behandlingen är i stort sett smärtfri, lite beroende på vilket kroppsområde som behandlas. För den känsliga erbjuder vi självklart bedövning.

När förväntas resultat uppnås? 

Maxeffekten förväntas uppkomma efter 14 dagar och kvarstår därefter i 4 månader, alltså något kortare än traditionell muskelavslappnande injektion. Vi rekommenderar därmed att man upprepar behandlingen var 4:e månad.

Vilka biverkningar har Microgold?

Inga märken efter nålstick syns, dock kan man lätt få en viss rodnad som försvinner efter ett par dagar. Använd gärna fuktgivande hudkräm de närmaste dagarna efter behandlingen, och undvik träning i ett dygn för att låta huden återhämtas optimalt.

Vi specialanpassar alla våra behandlingar för varje kund, så boka en konsultation redan idag och vi hjälper dig gärna med just dina hudvårdsbehov!

Priser

En behandling

För hela ansiktet innehållande vitaminserum och hyaluronsyra.

3 000 kr
boka tid