Profhilo

Har du hudproblem, såsom ojämn fuktbalans, rynkig eller slapp hud? Då kan den återställande skönhetsbehandlingen profhilo, som är ett flytande filler, vara något för dig! Behandlingen utförs främst i ansiktspartiet och hals, men det finns även möjlighet att behandla andra kroppsområden om så önskas.

Vad är Profhilo? 

Profhilo är en hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Den stärker och återfuktar huden samt har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Detta genom att trigga igång kroppens egen produktion av elastin och kollagen.

Hur fungerar behandling med Profhilo?

BAP-tekniken (bioestetiska punkter) som används vid denna behandling, innebär att man injicerar hyaluronsyra i yttersta hudlagret på 5 bestämda punkter på var sida om ansiktet. På så viss maximeras behandlingseffekten i områdena runt och under hakan och ger därmed färre behandlingstillfällen, lägre risk för blåmärken och mindre smärta.

Profhilo finns kvar i huden under ungefär 28 dagar. Under den tiden aktiveras fyra olika typer av elastin och kollagen genom långsam frisättning av hyaluronsyra. Detta ger tydliga positiva effekter på vävnaden med uppstramande och lyftande effekt.

När förväntas resultat uppnås?

Direkt efter första behandlingen upplever många kunder att de ser både ökad lyster och volym i huden, vilket beror på att behandlingen tillför fukt till huden. Det fulländade resultatet uppnås efter 1 månad. För bästa resultat rekommenderas 3 behandlingar med 1 månads mellanrum, därefter 1 behandling var 6:e månad.

Vilka biverkningar har Profhilo?

Efter en behandling kan man uppleva lindriga biverkningar under 1-2 veckor i form av svullnad, rodnad och ömhet och i vissa fall även blåmärken. Vid alla injektioner finns en infektionsrisk, så rekommendationen är att avvakta med träning i minst 48 timmar för att inte öka svullnaden på det behandlade området.

Kontakta oss gärna för en konsultation och vi kan berätta mer hur vi kan hjälpa dig att förbättra just din hud!

Priser

En behandling

3 500 kr

Ejal40
2 500 kr 

SeventyHyal
2 500 kr
boka tid