Kemiska Peels

NeoStrata är en vetenskapligt avancerad och kliniskt beprövad hudvårdsprodukt utformad för att återställa och förbättra huden och avsevärt ge huden ett nytt utseende. NeoStratas unika patenterade teknik hjälper huden att förnya sig själv.

Grundarna av NeoStrata, Dr. Van Scott och Dr. Yu, är internationellt kända för sin banbrytande upptäckt av AlphaHydroxy Acids (AHA) betydelse för huden. Dessutom fick de också Honorary Discovery Award från Dermatology Foundation för sin enastående forskning och rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende

Kemiska peelingar från Neostrata

NeoStratas produkter är effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem:

· För tidigt åldrad hy/solskadad hy
· Torr glåmig och uttorkad hy
· Fina linjer och rynkor
· Pigmentfläckar
· Akne/fet hy som är benägen att få finnar

Hos oss på YouSkin kan du få en effektiv hudpeeling som ger nytt liv och lyster åt din hud samt produkter för hemmabruk anpassade just efter dig.

Maximalt resultat

De positiva effekterna av regelbunden peeling är väl dokumenterade och peelingsystemet skräddarsys så att du får ett behandlingsprogram som uppfyller dina unika hudvårdsbehov. NEOSTRATAs effektiva peelingbehandling kan göras med AHA eller retinol. Med NEOSTRATAs klinikbehandlingar och daglig hudvård hemma med NEOSTRATAs produkter får du ett maximalt resultat. Det är enkelt, till ett rimligt pris och framförallt mycket effektivt.

Vad kan NEOSTRATA göra för dig och din hud?

· Motverka och minimera fina linjer och rynkor.
· Hjälpa vid akne, fet och oren hud.
· Hjälpa vid rosacea.
· Minimera pigmentförändringar.
· Hjälpa vid torr hud.
· Hjälpa vid seborroiskt eksem.
· Minimera mörka ringar runt ögonen.

Förbättra din hud med NEOSTRATA peelingbehandlingar

NEOSTRATA REJUVENATING PEELS är en serie med professionella AHA-peelingar som förbättrar hudens kondition och som passar alla hudtyper. Vid en behandling appliceras glykolsyra, citronsyra eller mandelsyra var för sig eller som en kombination på huden. Behandlingen tar bort de torra hudcellerna på ytan, stimulerar cellförnyelsen, stärker huden och förbättrar hudens kvalitet.

NEOSTRATA RETINOL PEELING är en avancerad peeling som innehåller retinol plus ett s.k. Retinol Boosting Complex som består av två volymstimulerande ingredienser som är patenterade av NEOSTRATA. Peelingen exfolierar huden, gör fina linjer och rynkor mindre framträdande, hjälper till att minimera akne, ökar hudens fasthet och ger samtidigt en utjämnad hudton.

NEOSTRATAs professionella peelingbehandling med AHA eller Retinol

· Tar bort de torra hudcellerna på ytan som gör att huden ser trist och livlös ut.
· Stimulerar cellförnyelsen.
· Stärker huden.
· Passar även sensitiv hud.
· Kan med fördel kombineras med andra kosmetiska behandlingar (fillers, botulinumtoxin, laser/IPL mm).

Priser

Kemisk peeling med AHA

Ansikte

850 kr

Ansikte, hals och dekoltage

1350 kr

Kemisk peeling med retinol

Ansikte

1500 kr

Ansikte, hals och dekoltage

2400 kr
boka tid