PRX

Upplever du att huden tappat fasthet och elasticitet? Önskar du en smärtfri behandling utan återhämtningstid? Då är PRX-T33 något för dig.

PRX-T33 är en medicinteknisk produkt med patenterad formula baserad på kombinationen av Triklorätticksyra (TCA) och Väteperoxid. TCA stimulerar till cellförnyelse, har förmåga att reducera oönskade pigmenteringar samt verkar aktivt kollagenstimulerande. Behandling med TCA har lång historik och är väl dokumenterat för jämn struktur och hudton. Behandlingen har då gjorts med endast TCA vilket medför en s.k frosting där man orsakar en ytlig skada på vävnaden och därmed en längre återhämtningstid. I PRX däremot orsakas ingen frosting tack vare tillsatsen av Väteperoxid. 

Väteperoxid finns naturligt i huden och har till uppgift att främja hudens läkningsprocess. Det verkar reparerande och återuppbyggande på hudens struktur. Kombinationen av TCA och Väteperoxid gör därför att den nedbrytande processen av TCA uteblir och verkar djupt återfuktande.

Behandlingen passar dig som:

  • Förlorat spänst i ansikte eller dekolletage 
  • Ärrvävnad eller sträckmärken
  • Melasma eller andra hyperpigmenteringar.

Hur många behandlingar behövs? 

För generell hudåtstramning rekommenderar vi att man startar med en kur på 4 behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter en underhållsbehandling var 6e månad. Behandlingen kan också göras tillsammans med andra behandlingar för att intensifiera och förlänga resultaten. Prata med din behandlare för en individanpassad plan för just dig! 

Hur går en behandling till? 

Produkten masseras in och behandlingen avslutas med en mask. Du får med dig krämer hem som ska användas en vecka efter behandling. 

Eventuella biverkningar? 

I vissa fall kan fjällning/torrhet förekomma som är övergående på 2-3 dagar. En brännande känsla samt rodnad under behandling kan förekomma om man har känslig hud. 

Priser

1 behandling 1995 kr

Kur på 4 behandlingar 5995 kr

boka tid