Laser Genesis

Känns din hy trött och glåmig eller har du besvär med diffusa rodnader? Påfrestningar som stark kyla, sol och vind skadar huden. Vi hjälper dig gärna att återställa och återuppbygga. Vi rekommenderar Cuteras signaturbehandling "Laser genesis". Behandlingen bidrar till bättre struktur, jämnare hudton samt minska fina linjer och rynkor. Din hud kommer att kännas som ny och få en otrolig lyster!

Hur fungerar Laser Genesis?

En icke-invasiv laserbehandling, för en friskare och starkare hud. När lasern kommer i kontakt med hudytan omvandlas laserenergin till värmeenergi. Hudytan värms upp till 42 °C genom flera tusentals micropulser. Värmen leder i sin tur till nyproduktion av kollagen och elastin.

När förväntas resultat uppnås?

1. Ingen återhämtningstid

Du kan göra din behandling smidigt på lunchrasten. Resultatet syns redan efter ett par timmar.

2. Resultat samma dag

Perfekt behandling att göra inför ett tillfälle då du vill känna dig extra fin. Ger fantastisk lyster och hudkvalité. 

3. Avkopplande behandling

Behandlingen medför ingen smärta, tvärtom är det en skön avkopplande behandling. Värmen kan liknas med att sitta i en bastu. 

4. Snabb och effektiv

Behandlingen tar endast 15 minuter att utföra. Upprepa gärna behandlingen regelbundet varannan vecka, för ett långvarigt resultat.

Vilka biverkningar har Laser Genesis?

Du får en rodnad efter behandlingen, vilket ska vara övergående inom ett par timmar. Har du upplevt reaktion från laser tidigare, rådgör gärna med din läkare innan en Laser Genesis.

Intresserad av denna behandling? Boka gärna tid för en konsultation så berättar vi mer!

Priser

Laser Genesis

En behandling

3 000 kr
boka tid