Trådlyft

Om du inte vill spendera flera tusentals kronor på ansiktslyft, så kan trådlyft vara en behandling för dig hos YouSkin! Du kan förvänta dig ett naturligt resultat, utan stora ärr. Behandlingen ger goda effekter på bland annat veck och linjer kring mun och näsa, genom att få dem mindre synliga.

Vad är trådlyft?

Trådlyft är ett ansiktslyft där man förfinar sitt ansikte inom kosmetisk kirurgi. Behandlingen tar bara omkring en timme att utföra, och passar dig som börjat få synbara rynkor och sura mungipor. Det kan vara ett första steg för ditt utseende och självförtroende. 

Precis som alla våra andra skönhetsbehandlingar handlar det om vad du strävar efter, och vi hjälper gärna dig att nå dina skönhetsmål genom vår erfarna kunskap och mångsidighet!

Hur fungerar behandling med trådlyft? 

Trådarna är försedda med små ankare och är tjockare i jämförelse med släta PDO-trådar. Detta för att kunna placeras djupare in i huden. Ankarna fäster i vävnaden och skapar omedelbart ett lyft, och ju fler trådar desto mer lyft. En tråd tas igenom små hål i huden med hjälp av en kanyl, och behandlingen utförs på ett sätt som motverkar blåmärken. Behandlingen är nästintill smärtfri och kan utföras utan bedövning, samtidigt som vi självklart erbjuder vi bedövning för den som önskar det.

När förväntas resultat uppnås? 

En fördel med trådlyft är att resultatet syns omedelbart, vilket kan vara lämpligt om man inte har tid att vänta alltför länge. Trådlyft stimulerar kollagen i huden under en längre tidsperiod: hela 1,5-2 år. Vanliga behandlingsområden som vi genomför på YouSkin är: kind- och ögonbrynslyft, eliminering av sura mungipor och nasolabialveck.

Vilka biverkningar har trådlyft? 

Efter behandlingen kan du känna dig öm och svullen i det behandlade området. Det kan även i vissa fall uppstå små blåmärken. Vi rekommenderar att avstå från fysisk aktivitet efter behandlingen i 14 dagar, för att huden ska kunna återhämtas optimalt. Under denna tid kan det även strama när man tuggar, vilket försvinner efter några veckor.

Funderar du på trådlyft, tveka inte att boka en konsultation hos oss redan idag! Vi går gärna igenom vilken trådlyftsbehandling som passar bäst för just dig och dina önskemål.

Priser

Trådlyft med hullingtrådar

Krävs mellan 1-4 trådpar

3 000 kr/par
boka tid