Vilka är kundernas favoritprodukter?

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Två produkter som är väldigt populära bland våra kunder är nattkrämen ‘’Dermal Replenishment’’ samt serumet ‘’Tri-Therapy lifting serum’’. Produkterna går utmärkt att använda under sommaren. 

Skin Active Dermal Replenishment är en intensivt återfuktande nattkräm som verkar på alla ålderstecken och gör huden mer fast och fyllig. Idealisk för känslig hud. Patenterat NeoGlukosamin bygger upp hudens underliggande stödstruktur, vilket resulterar i en fastare och fylligare hud. NeoGlukosamin har även en milt exfolierande effekt, som hjälper till att minimera pigmentfläckar. Patenterat Aminofil bygger tillsammans med Peptider upp hudens naturliga volym, och minimerar synbarheten av linjer och rynkor. Aminosyror stärker hudens fuktnivå och PHA i form av Maltobionisk syra återfuktar huden, bygger upp hudens skyddsbarriär och verkar som en antioxidant. Druvkärneextrakt skyddar mot skadlig oxidering och nedbrytning.

Köp den här - Dermal Replenishment

Skin Active Tri-Therapy Lifting Serum är ett lyxigt multiverkande serum sammansatt av tre verksamma ingredienser som tillsammans bygger upp hudens naturliga volym, jämnar ut hudtonen och minimerar rynkor och linjer. Denna specifika kombination av ingredienser är helt unik för NEOSTRATA och är framtagen för att ge en maximalt utjämnande effekt. Aminofil ger ökad fasthet och spänst, PHA stimulerar cellförnyelsen, återfuktar och stärker huden samtidigt som lågmolekylär hyaluronsyra adderar ytterligare fukt till huden för smidighet och lyster. Serumet har en mycket behaglig silkesaktig konsistens, är oljefritt och icke-irriterande. Det passar därmed till alla hudtyper.

  • Återställer hudens spänst
  • Återfuktar och jämna ut hudtonen
  • Minimerar fina linjer och rynkor

Köp den här - Tri-Therapy lifting serum

Produkter att packa ner i resväskan

Bionic Lotion är en extra intensivt fuktgivande lotion för extremt torr och känslig hud. PHA i form av glukonolakton och laktobionisk syra hjälper till att återuppbygga hudens struktur och skyddsbarriären. Huden får en högre toleransnivå mot omgivningen. Perfekt att använda när hudens skyddsbarriär påverkats negativt vid t ex kroniska inflammationer eller långvarigt kortisonanvändande. Passar även vid rosacea och atopisk dermatit. För både ansikte och kropp.

Köp den här - Bionic Lotion (För kroppen)

Heliocare 360° COLOR Gel oil-free SPF 50 Bronze - Denna oljefria, färgade och lättapplicerad kräm är idealisk för alla som vill ha solskydd och en bra täckning i en och samma produkt. Ger en fin och jämn finish med naturlig lyster. Finns i tre nyanser: Pearl - mycket ljus. Beige- medium. Bronze - mörkast. Ger ett komplett skydd mot skadliga effekter av UVA- och UVB-strålning, synligt ljus (HEV) och infraröd strålning (IR). Sammansättningen bidrar även till att reparera solskador. Passar alla hudtyper. Icke-komedogen. Skakas före användning.

Köp den här - Heliocare 360° COLOR Gel oil-free SPF 50 Bronze (För ansiktet)

Tips! Köp ett startkit i valfri serie och ta med på resan! 

Klicka här

Alla produkter går även att köpa på kliniken. 

Välkommen att boka in en konsultation så hjälper vi dig med rätt produkter!

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Josefin tipsar

Ta hand om din hud med rätt produkter i sommar ☀️

Våra bästa tips för att hålla din hud frisk och strålande hela säsongen.
Kampanjer

Glad midsommar!

YouSkin Clinic vill önska er alla en glad midsommar
Josefin tipsar

Missa inte vår sommarkampanj!  ☀️👙

slippa tänka på rakning och stubbig hud?