Vad händer på kliniken just nu? 🎉

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Vi har kickstartat året med full fart på kliniken, vilket vi tycker är så himla roligt!  Ni har säkert märkt att det inte varit lika lätt att hitta tider som det brukar vara. Det handlar dels om att ni kunder har varit flitiga besökare men också för att vår laserterapeut Louise gått på mammaledighet. Detta har bidragit till att jag (Josefin) gjort även alla laserbehandlingar. 

Igår den 1 februari födde Louise en bedårande liten son! Vi önskar henne ett stort grattis och en mysig tid framöver. Louise kommer att vara tillbaka på kliniken efter mammaledigheten. 

Det är viktigt för oss att vara tillgängliga och kunna erbjuda tider som passar just er. Därför håller vi nu på att utbilda en ny tjej för permanent hårborttagning som vi snart kommer att presentera. 

Ni är många som kommit igång med era laserbehandlingar, vilket är så himla kul! Både permanent hårborttagning men även fraktionerad CO2 laser. Passa på att påbörja behandling nu innan solen börjar kika fram. Läs mer om CO2-laser här samt permanent hårborttagning här

Ni är också fler som börjar fråga om hudvårdsprodukter. Det finns nu bokningsbara tider som heter ‘’Rådgivning/köp av Neostrataprodukter’’. Vi hjälper er att sätta ihop rätt hudvård anpassad efter just dig. Alla produkter ni köper på kliniken räknas även in i bonussystemet.

Vi är så tacksamma över att ni väljer att gå till just oss och vi hoppas att vi ses snart! 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor. 

Hälsning Josefin med personal

Du har väl inte missat vårt Lojalitetsprogram & Värva en vän?

Läs mer här

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter