Vad händer på kliniken just nu?

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Vi på YouSkin Clinic har startat hösten med ny fräsch kunskap gällande laser. Vi har gått avancerade utbildningar med laserexperten Kevin Williams från The Wynyard Aesthetics Academy i England. Han har gett oss fördjupad kunskap inom både hårborttagning, ytliga blodkärl samt hudföryngring och förbättring. 

Vi har varit iväg på en årlig sammankomst där vi träffat branschkollegor och kunnat utbyta erfarenheter och kunskap. 

Följ oss gärna på instagram om ni är nyfikna och vill se mer av vad vi gör både på kliniken men även när vi inte är på kliniken: 

Vi fick ta del av en spännande debatt med bl.a hudläkare Tore Nilsen där det diskuterades om vem som borde få utföra laserbehandlingar. 

I Sverige är laserbehandlingar ännu inte reglerat, vilket betyder att vem som helst kan köpa in en lasermaskin och börja utföra behandlingar. Förhoppningsvis kommer det inom en snar framtid bli reglerat gällande vem som får utföra behandlingar med laser. Oavsett kommer vi alltid att arbeta med rutiner och dokumentation, för att du som kund samt vi som behandlare, ska känna oss trygga samt uppnå bästa resultat. 

Med legitimerad sjukvårdspersonal samt läkare tillgänglig kan du som kund alltid känna dig trygg när du kommer till oss!

Med detta sagt vill vi också påminna om vår pågående kampanj med kombinationsbehandlingen Microneedling med RF + Fraktionerad CO2 laser.

Du är varmt välkommen att kontakta oss och boka en konsultation eller behandling. Hoppas vi ses snart! 

Varma hälsningar,
Josefin med personal

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Josefin tipsar

Ta hand om din hud med rätt produkter i sommar ☀️

Våra bästa tips för att hålla din hud frisk och strålande hela säsongen.
Kampanjer

Glad midsommar!

YouSkin Clinic vill önska er alla en glad midsommar
Josefin tipsar

Missa inte vår sommarkampanj!  ☀️👙

slippa tänka på rakning och stubbig hud?