Trådlyft – för ett naturligt resultat

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

image

Visste du att trådlyft är ett snabbt och säkert sätt att släta ut linjer och veck i ansiktet? Behandlingen tar bara en timme och är billigare än ett kirurgiskt ingrepp. Få hjälp med trådlyft hos oss på YouSkin Clinic i Höllviken utanför Malmö.

resultat direkt som håller länge

En av de bästa sakerna med trådlyft är att du ser resultat direkt. Störst effekt ser du efter några månader eftersom trådlyftet fortsätter stimulerar kollagenet i huden. Effekten av trådlyftet håller i sig i 1,5 till 2 år framåt.

Funderar du på att ta bort pigmentfläckar?

Vanliga frågor om trådlyft

Nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna vi får när det gäller trådlyft och information som är viktig att känna till dig för dig som funderar på ett trådlyft.

Vilka områden kan behandlas med trådlyft?

Om du vill bli av med sura mungipor eller dubbelhaka kan trådlyft vara ett alternativ. Nasobialvecken – linjerna som går från sidan av näsan och nedåt – och veck i pannan är andra exempel på områden som kan slätas ut. Kinder och ögonbryn är också vanliga behandlingsområden.

Hur fungerar trådlyft?

Trådlyft innebär att tunna trådar med små hullingar förs in under huden. Hullingarna fäster i vävnaden och lyfter huden. Trådarna sätts in i par och du kan behöva ett till fyra par trådar. Ju fler trådar, desto mer lyft får du. På YouSkin utför vi trådlyftet med en metod som ska motverka blåmärken.

Är det ofarligt att göra trådlyft?

Trådlyft är en säker metod för dig som vill lyfta ansiktet utan operation och få ett naturligt resultat.

Alla behandlingar på YouSkin Clinic utförs av certifierade och legitimerade experter inom estetisk hudvård. Trådlyft utförs av leg. sjuksköterska med tillgång till läkare ifall det ändå skulle förekomma komplikationer.

Efter avslutad behandling följer vi dessutom upp att trådlyftet gett önskat resultat.

Gör trådlyft ont?

I de flesta fall är behandlingen smärtfri och genomförs utan bedövning. Om du ändå önskar lokalbedövning kan vi erbjuda det. Vår sjukvårdsutbildade personal säkerställer att allt utförs tryggt och på bästa sätt för dig som kund.

Efter trådlyftet kan du känna dig lite öm och svullen. Även om metoden ska förhindra blåmärken kan det i vissa fall uppstå små blåmärken på känslig hud. Huden kan också strama några veckor efter behandlingen.

Vad händer med trådarna efter ett trådlyft?

Trådarna som används är ofarliga och bryts ned av kroppen efter cirka sex till nio månader.

Uppföljning

Vi är alltid mycket noggranna och tycker det är viktigt att du som kund känner dig nöjd med resultatet. Därför vill vi att du kommer på återbesök så att vi kan följa upp behandlingen och se att trådlyftet gett önskad effekt.

Vi finns i Höllviken utanför Malmö

Hör av dig till oss om du vill veta mer eller för att boka en tid för konsultation.

Vad är trådlyft?

Trådlyft är en snabb metod för att strama upp huden utan att du behöver göra ett kirurgiskt ingrepp.

Hur kan man få bort dubbelhakor i Malmö?

Dubbelhakor kan stramas upp med trådlyft på YouSkin i Höllviken utanför Malmö. Trådlyft är en snabb metod utan kirurgiskt ingrepp.

Var kan man göra trådlyft i Malmö?

YouSkin Clinic i Höllviken utanför Malmö har certifierad och legitimerad personal som utför trådlyft och andra skönhetsbehandlingar.

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Alla inlägg

Önskar du en jämnare hudstruktur med fantastiskt glow?

Med vår behandling Microbotox får du en jämnare hudstruktur.
Josefin tipsar

Påskglädje och Exklusiva Erbjudanden Väntar hos YouSkin Clinic!

Boka in en kostnadsfri konsultation + testområde med hårborttagning
Produkter

Bästa anti-age produkten!

Något som är väldigt viktigt för vår hud - solkräm!