Tar du hand om din hud på rätt sätt?

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Vi hoppas att ni har haft en fantastisk sommar fylld av värme och avkoppling. Nu är det dags att förbereda din hud för den kommande säsongen. I detta inlägg fokuserar vi på behandlingar med AHA och retinol som kan hjälpa dig att förbättra din hud efter sommarens påfrestningar.

Under sommaren kan huden få ökad torrhet och ojämn hudton. UV-exponering leder också till försämrad elasticitet, mer framträdande rynkor och linjer. En del får sämre hud med mer akne under sommaren. Nu är det därför ett perfekt tillfälle att reparera och förnya huden inför hösten! 

Vi kan varmt rekommendera en kemisk peel hos oss på kliniken. Vi använder oss bl.a av Neostratas retinolpeeling som även innehåller Aminofil och NeoCitriate samt Vitamin E för att optimera effekterna. Peelingen exfolierar, stimulerar cellförnyelsen, förbättrar hudens struktur, spänst, ton och ger förnyad lyster. 

Se hela vårt utbud med AHA- & Retinolpeels här - Klicka här

Hemmaprodukter innehållande Retinol - se utbudet här

Hemmaprodukter innehållande AHA-syra - se utbudet här

NYHET! 

Potent Retinol Complex

Just nu till 20% rabatt vid köp på kliniken.

Denna senaste NYHET är ett kraftfullt, djupverkande koncentrat som stimulerar cellförnyelsen och en jämnare hud med ny lyster!0,3 % Retinol ökar cellförnyelsen, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. NeoGlukosamin, som förekommer naturligt i huden som en byggsten till hyaluronsyra, återuppbygger och stärker hudens underliggande stödstruktur, vilket resulterar i en fastare och fylligare hud. NeoGlukosamin exfolierar också milt, minimerar ojämn pigmentering och samverkar med retinol för ytterligare uppstramande och volymgivande effekt. Niacinamid, Cica och Hyaluronsyra ger ännu fler vårdande fördelar till huden.

Boka in en kostnadsfri rådgivning för att få rätt produkter samt behandlingar anpassade efter just dig!

👉 Boka tid här!

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Josefin tipsar

Få 1.000kr när du värvar en vän!

Nu börjar hösten smyga sig på och de flesta har återgått till vardag och rutiner.
Kampanjer

Kampanj Fraktionerad CO2 laser + Microneedling med RF

Få Neostrataprodukter till ett värde av 499 kr.