Josefin tipsar om behandlingar i sommar

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Vänta med behandlingar som verkar nedbrytande på huden till hösten. 

Första anledningen är att efter solens starka strålar i sommar kanske du kommer få en eller två extra pigmentfläckar eller brustna blodkärl som du ändå kommer vilja behandla. Samt att du kommer ha en bränna som sedan blir grå och matt som du kommer vilja behandla med exfoliering. Då är det ett utmärkt tillfälle att göra behandlingar som verkar mer nedbrytande, tex Fraktionerad CO2 laser, microneedling med RF och kemiska peels. 

Andra anledningen är att gör du behandlingar som arbetar ytligt på huden ökar den inflammatoriska processen samt att hudbarriären blir nedbryten. Detta tillsammans med solexponering gör att du lättare kan få ojämn pigmentering. 

Vilka behandlingar passar då nu? 

Jag rekommenderar behandlingar som istället arbetar med att öka återfuktningen av huden samt stimulera till nybildning av kollagen och elastin.

Exempel på behandlingar: 

PRX-T33

Hyaluronsyrainjektion, som Ejal40 eller profhilo.

Microneedling med Radiofrekvens 

Laser genesis 

Fillers samt muskelavslappnande injektion går också bra att göra under sommaren. Viktigt bara att tänka på att inte utsätta området för aktiv solexponering de närmsta dagarna då de kan öka risken för svullnad eller oönskat resultat. Något jag som behandlare också kan uppleva hos mina kunder är att effekten av muskelavslappnande injektion inte håller riktigt lika länge under sommaren. Förklaringen kan vara att sol, värme och ökad fysisk aktivitet ökar ämnesomsättningen.

Boka gärna in en kostnadsfri konsultation för en behandlingsrekommendation just för dig! Missa inte vår pågående kampanj med PRX-T33 och Ejal40.

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Kampanjer

Glad midsommar!

YouSkin Clinic vill önska er alla en glad midsommar
Josefin tipsar

Missa inte vår sommarkampanj!  ☀️👙

slippa tänka på rakning och stubbig hud? 
Kampanjer

Abonnera på hårborttagning - Slipp stora klumpsummor! 💰

Du betalar månadsvis i 24 månader via autogiro utan ränta, dolda avgifter eller aviavgifter.