Josefin tipsar – Bästa behandlingarna för halsen! 

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Vi alla blir mer och mer insatta i hur vi ska ta hand om vår hud och börjar i tidig ålder med hudförbättring i förebyggande syfte - allt från krämer till injektioner. 

Något jag som behandlare ofta kan se är att halsen glöms bort. Det är först när hudslapphet och linjer blivit påtagliga som vi gör något åt det. Därför vill jag nu tipsa om bra och enkla behandlingar för halsen att göra både i föryngrande men också i bevarande syfte. 

Profhilo

Profhilo består av Hyaluronsyra och  är en form av flytande filler som injiceras i ett antal punkter. Behandlingen stärker och återfuktar huden inifrån samt bidrar till nyproduktion av kollagen. Profhilo passar både för en lite åldrad hy som behöver stramas upp men är också väldigt bra i förebyggande syfte.  - Läs mer här! 

Microneedling med radiofrekvens

Bidrar till åtstramning och tydlig förbättring av hudkvaliteten då värmen från radiofrekvensen krymper kollagenfibrerna vilket bidrar till mer åtstramning samt stimulerar till nybildning av kollagen och elastin. En utmärkt behandling både i förebyggande och föryngrande syfte. - Läs mer här!

Fraktionerad CO2 laser

Passar dig som upplever en mer åldrad hy med tydlig hudslapphet och fina linjer/rynkor. För bästa resultat rekommenderar jag en kombinationsbehandling med Microneedling med RF samt även injektion med Profhilo. - Läs mer om CO2-laser här!

Botox Platysma

Med åldern kan Platysmabanden på halsen bli mer framträdande. En enkel åtgärd är då injektioner med små doser botox i platysmabanden för att få dem att slappna av. Resultatet blir då en mer slät hals och även nedre delen av ansiktet kan upplevas lite mer lyft. Boka gärna in en konsultation för att få en bedömning om behandlingen hade passat dig.

Neostratas halskräm - Triple Firming Neck Cream

Sist men inte minst ska vi inte glömma den dagliga hudvårdsrutinen, som gör mer än du tror! 

Jag kan varmt rekommendera ‘’Triple Firming Neck Cream’’ från Neostrata som hjälper till att bekämpa ålderstecken och pigmenteringar. NeoGlukosamin, ett citronsyrederviat, stamcellsextrakt från äpple, aminosyror och vitamin E jobbar med att tillföra fukt, ge huden ny spänst och effektivt motverka rynkor och pigmenteringar.

Läs mer och beställ här!

Jag vill också passa på att önska er en trevlig helg och tveka aldrig att höra av er vid frågor och funderingar 🤗🤗

Hälsningar teamet på YouSkin

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Alla inlägg

Önskar du en jämnare hudstruktur med fantastiskt glow?

Med vår behandling Microbotox får du en jämnare hudstruktur.
Josefin tipsar

Påskglädje och Exklusiva Erbjudanden Väntar hos YouSkin Clinic!

Boka in en kostnadsfri konsultation + testområde med hårborttagning
Produkter

Bästa anti-age produkten!

Något som är väldigt viktigt för vår hud - solkräm!