Gott Nytt År från YouSkin!

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Vi hoppas också att du har haft positiva upplevelser hos oss på YouSkin Clinic det gångna året. Vi är djupt tacksamma att du väljer att gå till just oss och förtroendet du har visat oss. Vi vill även informera om att vi kommer genomföra en prishöjning för våra injektionsbehandlingar samt en del laserbehandlingar från och med februari 2024.

Passa på att boka en tid innan dess här!

Varför gör vi detta?

Vi strävar ständigt efter att erbjuda de bästa möjliga resultaten och för att upprätthålla vår höga standard av säkerhet och professionalism krävs det investeringar i fortbildning, avancerad teknologi och kvalificerade experter. Samtidigt har vi alla blivit påverkade av inflationen samt de hemskheter som pågår i världen just nu, vilket för oss har lett till ökade leverantörskostnader. För att kunna bedriva vår verksamhet med samma standard och kvalitet som du är van vid så krävs det därför viss ökning av priset på en del av våra behandlingar. 

Vad innebär detta för dig?

Prishöjningen kommer att vara 200-300 kr beroende på behandling. Se ny prislista här (länk till blogginlägg med nya priser). Vi fortsätter att sträva efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser inom branschen samtidigt som vi upprätthåller högkvalitativa behandlingar och en trygg miljö för våra kunder.

Våra nya priser från Februari 2024

Botox

1 omr 2200 kr

2 omr 2750 kr

3 omr 3300 kr

4 omr 3700 kr

Fillers

1ml 3300 kr

2 ml 5500 kr

3ml 7000 kr

4ml 8500 kr

5ml 10.000 kr

Ejal40

2750 kr

Seventy Hyal

2750 kr

Profhilo

3500 kr

Fraktionerad CO2:

Ansikte + dekolletage 6000 kr

Kombinerad Microneedling RF + CO2

Ansikte + dekolletage 7500 kr 

Bikinilinje:

1500 kr

Vårt ansvar

Vårt ansvar på YouSkin Clinic är att leverera resultatinriktad och säker vård. Vi fortsätter att investera i avancerad utbildning och i de senaste teknologierna för att säkerställa enastående resultat, patientnöjdhet och patientsäkerhet. 

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Tack för att du valt YouSkin Clinic, vi värdesätter din lojalitet och ser fram emot att fortsätta vara din förtroendefulla partner för skönhetsvård.

Med vänliga hälsningar,
Josefin med personal

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter