Glad midsommar!

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Kära kunder,

Sommaren är äntligen här, och vi på YouSkin Clinic vill önska er alla en glad midsommar och en underbar tid full av sol, glädje och avkoppling. 

Under denna härliga säsong är det extra viktigt att ta hand om både huden och kroppen. Vi på YouSkin Clinic finns här för att hjälpa er med alla era hudvårdsbehov, oavsett om ni behöver råd om solskydd, återfuktande behandlingar eller bara lite extra omvårdnad. 🌞💆‍♀️

SOMMARKAMPANJER!

Denna sommar kör vi en favorit i repris på vår populära paketbehandling Ejal40 + PRX-t33. En perfekt behandling under sommaren då du tillför fukt i form av hyaluronsyrainjektion samt får en fantastisk lyster av PRX-t33.

Kampanjpris juni ut 3500 kr (ord. pris 4 000 kr)

Vi har också satt ihop det perfekta paketet för hårborttagning: Deep bikini + armhålor. 

Vi behandlar hela området runtomkring liten bikinitrosa samt armhålor. Gör du en behandling håller du dig hårfri i ca 8 veckor innan en ny växtfas kommer upp och det är dags för nästa omgång. Detta innebär att du kommer slippa raka dig i sommar! 

Nu till kampanjpris 2599 kr (ord.pris 3 300kr)

Ert förtroende och ert stöd betyder allt för oss, och vi ser fram emot att fortsätta att ge er den bästa vården och servicen även när vi är tillbaka efter sommarsemestern, fulla av ny energi och inspiration. 💖

Under sommaren kommer kliniken att hålla stängt v 28 & 30. Resterande sommarveckor finns både Josefin & Matilda tillgängliga för bokning.  Öppettiderna kan dock vara lite annorlunda, så tveka inte att besöka vår hemsida eller kontakta oss för aktuell information. 

Ha en fantastisk sommar och ta hand om er! 🏖️🍉

Vänliga hälsningar,
YouSkin Clinic

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Josefin tipsar

Ta hand om din hud med rätt produkter i sommar ☀️

Våra bästa tips för att hålla din hud frisk och strålande hela säsongen.
Josefin tipsar

Missa inte vår sommarkampanj!  ☀️👙

slippa tänka på rakning och stubbig hud? 
Kampanjer

Abonnera på hårborttagning - Slipp stora klumpsummor! 💰

Du betalar månadsvis i 24 månader via autogiro utan ränta, dolda avgifter eller aviavgifter.