Funderar du på att ta bort pigmentfläckar?

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

image

Har du problem med pigmentfläckar eller ytliga blodkärl? På YouSkin Clinic kan du få professionell hjälp att bli av med dem säkert och effektivt med laser.

Ta bort pigmentfläckar effektivt med laser

Pigmentförändringar kan komma när som helst i livet och några av orsakerna är solexponering, hormonförändringar eller ålder. En mycket effektiv metod för att ta bort pigmentfläckar och ytliga blodkärl är behandling med laser.

På YouSkin Clinic blir du alltid väl omhändertagen av erfaren och legitimerad personal som gör en bedömning av pigmentfläcken innan du genomgår behandling.

Vanliga frågor som vi ofta får om att ta bort pigmentfläckar

Nedan har vi sammanställt de allra vanligaste frågorna vi får runt att ta bort pigmentfläckar med hjälp av laserbehandling.

Hur går behandlingen till?

På YouSkin har vi en modern och säker laserutrustning. Inför behandlingen ställer vi in laserstrålen i både omkrets och djup innan den riktas mot pigmentfläcken som ska behandlas. På så vis kontrolleras ljusstrålen enbart till behandlingsområdet och skadar inte vävnaden omkring.

När laserstrålen kommer i kontakt med huden omvandlas ljusenergin till värmeenergi som eliminerar pigmentförändringen.

På YouSkin är vi alltid noggranna och måna om kvaliteten på vårt arbete. Vi har certifierade experter inom estetisk hudvård och legitimerad sjukvårdsutbildad personal på kliniken för att du ska känna dig trygg

image

Går det att ta bort pigmentfläckar var som helst på kroppen?

I stort sett alla delar på kroppen kan behandlas. Ansiktet är ett vanligt område där man vill avlägsna pigmentfläckar och ytliga blodkärl. En jämnare hudton ger ofta ett yngre utseende som bonus. Många väljer också att behandla dekolletaget för att slippa visa pigmentfläckar när man har urringade kläder.

Hur lång tid tar det att ta bort pigmentfläckar?

En behandling tar mellan 15 och 60 minuter beroende på hur stort område som ska behandlas eller hur djupt en pigmentfläck sitter. För en ytlig pigmentfläck räcker en kort behandling. Vid flera eller djupare pigmentfläckar kan det behövas 1–3 behandlingar.

Gör det ont att ta bort pigmentfläckar med laser?

Det kan kännas som små snärtar mot huden och behandlingen görs vanligtvis utan bedövning. Resultatet blir bättre utan bedövning då kyla eller kräm minskar kärlen i huden.

Kan jag sola efter att ha tagit bort pigmentfläckar?

Vi rekommenderar att du väntar i minst 4 veckor med att sola eller använda brun-utan-sol efter laserbehandlingen. Du bör inte heller sola eller använda brun-utan-sol minst 4 veckor innan du ska ta bort en pigmentfläck eller ett ytligt blodkärl med laser.

Var i Malmö kan jag ta bort pigmentfläckar?

YouSkin Clinic i Höllviken utanför Malmö erbjuder laserbehandling för att ta bort pigmentfläckar. Kliniken har certifierad och legitimerad personal.

Vad kostar det att ta bort pigmentfläckar med laser?

En pigmentfläck kostar 1500 kr på YouSkin Clinic i Höllviken, Malmö. För 2000 kr behandlas 2–3 stycken och flera 3000 kr. Hela dekolletaget kostar 3 500 kr.

Vilken lasermaskin är bra för att ta bort pigmentfläckar?

Cutera Excel HR från det prisbelönade företaget Cutera är en lasermaskin som är lämplig för att ta bort hår, pigmentfläckar och ytliga blodkärl.

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Alla inlägg

Önskar du en jämnare hudstruktur med fantastiskt glow?

Med vår behandling Microbotox får du en jämnare hudstruktur.
Josefin tipsar

Påskglädje och Exklusiva Erbjudanden Väntar hos YouSkin Clinic!

Boka in en kostnadsfri konsultation + testområde med hårborttagning
Produkter

Bästa anti-age produkten!

Något som är väldigt viktigt för vår hud - solkräm!