Bästa anti-age produkten!

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Hej bästa kunder! 

Hoppas ni har det bra och njuter av ljusare dagar! ☀️

Jag vill ta en stund för att prata om något som är väldigt viktigt för vår hud - solkräm! Ni alla vet säkert att solskydd är viktigt för att skydda vår hud mot skadliga UV-strålar. Men glöm inte att solkräm också är en av de bästa anti-age produkterna där ute! 

3 viktiga anledningar till att använda solskydd dagligen:

  1. Nedbrytning av kollagen och elastin: Kollagen och elastin är två proteiner som ger huden dess struktur och elasticitet. När huden utsätts för UV-strålning bryts kollagen och elastin ner snabbare än de kan ersättas. Detta leder till att huden förlorar sin elasticitet och spänst, vilket resulterar i rynkor och slapp hud.
  2. Bildandet av fria radikaler: UV-strålning genererar fria radikaler i huden, vilka är instabila molekyler som kan skada celler och orsaka oxidativ stress. Denna oxidativa stress kan bidra till nedbrytning av kollagen och elastin, vilket accelererar åldrandet och uppkomsten av rynkor.
  3. Pigmentfläckar och ojämn hudton: UV-strålning kan också orsaka överproduktion av melanin, vilket resulterar i pigmentfläckar och en ojämn hudton. Dessa förändringar i hudens pigmentering kan ytterligare förstärka uppkomsten av ålderstecken och ge huden ett äldre utseende.

Vi på YouSkin Clinic har valt att arbeta med solskydd från Heliocare. Varför?

  1. Avancerad teknologi: Heliocare använder sig av avancerad Fernblock-teknologi, som utvinns från tropiska ormbunkar och har kliniskt bevisats skydda huden mot solens skadliga effekter. Denna unika teknologi ger ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålar, samtidigt som den hjälper till att bekämpa fria radikaler och förhindra solskador.
  2. Lättanvänd formula: Vår solskyddskräm är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden utan att lämna en kladdig eller fet känsla. Den är också vattenresistent, vilket gör den perfekt för alla dina utomhusaktiviteter, oavsett väderförhållanden.
  3. Mångsidiga alternativ: Oavsett om du föredrar en lätt och transparent gel, en fuktgivande lotion eller en praktisk sprayformulering, har Heliocare solskydd ett brett utbud av produkter som passar alla hudtyper och behov.
  4. Dermatologiskt testat: Våra produkter är dermatologiskt testade och rekommenderas av hudläkare över hela världen. Du kan lita på att Heliocare solskydd är säkert och effektivt för daglig användning.

Läs mer och köp online via oss här! Klicka här!

Glöm inte att även alla produkter ni köper via oss räknas in i bonussystemet - Läs mer här!

Vi önskar er alla en underbar helg 
Josefin med personal

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Alla inlägg

Önskar du en jämnare hudstruktur med fantastiskt glow?

Med vår behandling Microbotox får du en jämnare hudstruktur.
Josefin tipsar

Påskglädje och Exklusiva Erbjudanden Väntar hos YouSkin Clinic!

Boka in en kostnadsfri konsultation + testområde med hårborttagning
Josefin tipsar

Vi välkomnar vår nya laserteraput!

Matilda kommer att arbeta på kliniken ett par dagar i veckan med laser för permanent hårborttagning.