Återuppbyggnad av förlorad volym i ansiktet med fillers hyaluronsyra

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

De vanligaste besvären kunder upplever är att de med åren börjat se trötta ut. En stor anledning till detta är volymförlust i ansiktets alla fettkuddar. 

Volymförlusten är mest framträdande i tinningar, kinder samt under ögonen. Detta leder till att ansiktet går från att vara triangelformat till mer fyrkantigt. Trots att volymen i ansiktets övre delar minskar så är hudkostymen densamma. Resultatet av åldrandet blir då slapp hud som visar sig främst kring nasolabiala vecken samt sk ‘’hamsterpåsar’’ vid käklinjen eller sura mungipor. Håligheterna vid kinderna samt under ögonen resulterar i att du upplevs trött.

Förlorad volym i ansiktet kan enkelt åtgärdas med fillers hyaluronsyra. Resultatet blir naturligt och du upplevs endast piggare och yngre utan att förändra ditt utseende.

För att återställa förlorad volym i ansiktet krävs vanligen mellan 3 - 6 ml fillers beroende på hur stor volymförlusten är.

- “Kunder uttrycker ofta en rädsla över att behandlas med fillers för att det ska se onaturligt ut eller att folk ska se att man har gjort ett visst ingrepp. 

-”På återbesöket får jag som behandlare ofta höra att kunden fått kommentarer av sin omgivning att de ser piggare och fräschare ut men de kan inte sätta fingret på vad det är.”

Följande är före- och efterbilder.

Kunden har behandlats med sammanlagt 4 ml fillers fördelat på området kring kinder, under ögonen samt haka.

Kunden har behandlats med 3 ml fillers fördelat på området vid kinder, tinningar samt under ögonen.

Kunden har behandlats med 4 ml fillers fördelat på området under ögonen samt kinder.

👉 Boka din behandling här!

LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Josefin tipsar

Få 1.000kr när du värvar en vän!

Nu börjar hösten smyga sig på och de flesta har återgått till vardag och rutiner.
Produkter

Tar du hand om din hud på rätt sätt?

Nu är det dags att förbereda din hud för den kommande säsongen.