Släta PDO-trådar

Söker du en behandling för åtstramning och föryngring i huden? Då rekommenderar vi vår fantastiska behandling med släta PDO-trådar. Vår snabba och naturliga skönhetsbehandling helt utan kirurgi!

Vad är släta PDO-trådar?

Det är en behandling med tunna trådar som både är sterila och biologiskt nedbrytbara. Förkortningen PDO står för polydioxanon. Själva trådarna placeras i huden och bryts ned i kroppen under 6-12 månader. Trådarna stimulerar kroppen till att producera kollagen och elastin, vilket är en effektiv metod för åtstramning och föryngring av huden.

Hur fungerar behandling med PDO? 

Trådarna förs in ytligt strax under det mellersta hudlagret med en tunn nål och känns avsevärt lite. Självklart erbjuds bedövning om man är känslig. Trådarna placeras som ett nät över området som ska behandlas för att stramas åt. PDO består av biologiskt nedbrytbara ämnen som sedan försvinner helt och hållet under huden, då de absorberas av kroppen över tid.

När förväntas resultat uppnås? 

Det beror på vilka hudförutsättningar man har och ålder. Vanligen kan man förvänta sig ett resultat efter omkring 2-4 månader. Vi rekommenderar samtidigt intag av vitaminer och hälsosamma aktiviteter, vilka ökar kollagenproduktionen och ger ett ännu bättre resultat. 

Skönhetsbehandlingen bör upprepas var 6:e månad för att bibehålla hudens struktur, samt förbättra effekten över tid.

Vilka biverkningar har PDO? 

Självklart får du rådgivning kring hur du ska göra efter din behandling. Normala biverkningar för släta PDO-trådar strax efter behandling kan vara svullnad, rodnad, blåmärke eller en viss ömhet på det behandlade området i omkring en vecka. Vi rekommenderar därför att man håller extra god hygien under denna tid.

Boka gärna en konsultation redan idag och vi går igenom just dina förutsättningar för vilken behandling som skulle passa bäst för din unika hy.Priser

Ett område

Till exempel, panna, argrynka eller rökrynkor.

3 000 kr
boka tid