Estetiska behandlingar och medicinsk hudvård

Välkommen till din privata skönhetsklinik i Höllviken, med endast 25 minuters bilväg från Malmö! Vi erbjuder en mängd professionella skönhetsbehandlingar. Kliniken drivs av erfarna Josefin Rosencrantz, Leg. Sjuksköterska, certifierad i estetiska injektions- och laserbehandlingar.

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Mörkhårig kvinna med beige linne som poserar

Kampanj! Nu har vi nya behandlingar att erbjuda

Se behandlingar

Våra behandlingar

Är du redo att frisläppa din inre skönhet med oss?

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Kvinna poserar

Hudbehandlingar

Det finns många anledningar till att huden blir uttorkad, får pigmentfläckar och ytliga kärl. Det kan vara externa faktorer såsom solexponering och kall luft, eller livsstil. Hos oss hittar du prisvärd hudvård anpassade efter just dina behov.

Hårbehandlingar

Hårborttagning med laser är en effektiv behandling för att bli av med oönskad hårväxt permanent. Platelet-rich plasma (PRP) lämpar sig för dig som vill få bättre hårväxt, hud eller möjligheten att reducera ärr.

Mörkhårig kvinna poserar sittandes i skogen
Mörkhårig kvinna poserar sittandes i skogen

Kroppsbehandlingar

Skäm bort dig själv med en lyxig kroppsbehandling! Vi kan hjälpa dig med allt från fina linjer till att fräscha upp, återfukta och boosta huden med lyster.

Läppar

Med vår kunskap och erfarenhet i injektionsbehandlingar, kan vi skapa fylligare läppar eller framhäva läpplinjen. Självklart på ett sätt som ser naturligt vackert ut.

Glad kvinna ute i naturen
Genom att klicka "Acceptera" godkänner du att vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida och samla in statistik.