Julen närmar sig med stormsteg

Delbetala räntefritt i upp till 12 månader. Läs mer här!

Julen närmar sig med stormsteg, vilket innebär julbord, personalfester och andra trevliga event! Vi har märkt att tiderna går fort i december och för att hinna få resultat av dina behandlingar kan det vara en god idé att boka in en behandling redan idag. 

Behöver du råd om vilken behandling som passar just dig är du varmt välkommen att boka in en konsultation. 

Vi tipsar här om kundernas 5 favoriter:

Ett värdefullt tips är också att dagligen använda bra resultatinriktad hudvård. Huden är i stort behov av fukt under vintern, samtidigt som det också är viktigt att exfoliera bort döda hudceller. 

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på de 2 bästsäljande nattkrämerna från Neostrata: Du erhåller 40% rabatt vid köp av denna fantastiska duo! 

Gäller så långt lagret räcker så passa på att fynda! Går att köpa både på kliniken och även via hemsidan - Klicka här

Cellular Restoration intensifierar hudens naturliga reparationscykel om natten. Krämen har tagits fram för att vitalisera cellfunktionen och stärka hudens underliggande struktur. Sammansättningen innehåller stamceller från äppleextrakt som skyddar hudens egna celler och gör att de får längre livslängd, vilket hjälper till att skjuta upp synliga ålderstecken. Peptider och AHA, i form av glykolsyra, stärker hudens matrix och ger en ökad fyllighet och fasthet. PHA i form av maltobionisk syra och glukonolakton hjälper till att återfukta och stimulera cellproduktionen. Druvkärneextrakt verkar tillsammans med antioxiderande extrakt av s.k. superfrukter som granatäpple, blåbär och acai för att skydda cellerna mot daglig påverkan från skadliga miljöfaktorer som påskyndar åldrandet.
Dermal Replenishment är en intensivt återfuktande nattkräm som verkar på alla ålderstecken och gör huden mer fast och fyllig. Idealisk för känslig hud. Patenterat NeoGlukosamin bygger upp hudens underliggande stödstruktur, vilket resulterar i en fastare och fylligare hud. NeoGlukosamin har även en milt exfolierande effekt, som hjälper till att minimera pigmentfläckar. Patenterat Aminofil bygger tillsammans med Peptider upp hudens naturliga volym, och minimerar synbarheten av linjer och rynkor. Aminosyror stärker hudens fuktnivå och PHA i form av Maltobionisk syra återfuktar huden, bygger upp hudens skyddsbarriär och verkar som en antioxidant. Druvkärneextrakt skyddar mot skadlig oxidering och nedbrytning.
Ni är alltid välkomna att kontakta oss vid frågor eller funderingar
Vi önskar er alla en underbar helg! 
Hälsningar Josefin med personal
LÄS MER OM LOJALITETSPROGRAMMET & VÄRVA EN VÄN

Fler nyheter

Alla inlägg

Önskar du en jämnare hudstruktur med fantastiskt glow?

Med vår behandling Microbotox får du en jämnare hudstruktur.
Josefin tipsar

Påskglädje och Exklusiva Erbjudanden Väntar hos YouSkin Clinic!

Boka in en kostnadsfri konsultation + testområde med hårborttagning
Produkter

Bästa anti-age produkten!

Något som är väldigt viktigt för vår hud - solkräm!